Alergeni

LISTA ALERGENILOR ce pot fi prezenti în preparatele culinare preparate în cadrul unitătii noastre: 

◊ cereale care contin gluten si produse derivate 

◊ crustacee si produse derivate 

◊ oua si produse derivate 

◊ peste si produse derivate 

◊ arahide si produse derivate 

◊ soia si produse derivate 

◊ lapte si produse derivate (inclusiv lactoza) 

◊ nuci, migdale, alune de padure, fistic si alte fructi cu coaja, inclusiv derivatele lor 

◊ telina si produse derivate 

◊ mustar si produse derivate 

◊ susan si produse derivate 

◊ dioxid de sulf si sulfiti 

◊ moluste si produse derivate 

Alergenii pot să fie prezenti in produse ca atare sau ca urmare a unor contaminări pe fluxul de productie. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele noastre va rugam sa va adresati personalului nostru. Anunt realizat în conformitate cu Reg. CE 1169/2011 privind informarea consumatorilor.